19 Nisan 2016 Salı

Kına Gecesi Organizasyonu

Kına Gecesi organizasyonu düğünün ayrılmaz bir parçası olduğu kadar hem gelin adayının, hem de ailelerin özen gösterdiği bir olgu. Belki de düğün hengâmesi ve stresi içinde, doya doya göbek atılabilen son etaptır.
Ülkemizde genellikle kadınlar matinesi tadında yaşanan ve kadınlar arasında özgür bir eğlence ortamı sağlayan kına geceleri; bazı çevrelerde geleneksel öğelerle özenle işlenerek tam bir şölen havasında yaşanıyor, büyük şehirlerde ise son zamanlarda bekarlığa veda partisi tadında organize ediliyor.

Kına gecesi kategorimizde aklınızdaki nasıl bir içerik olursa olsun, kına gecesini “Gerçek Bir Kına Gecesi” yapacak tüm unsurlara, mekan seçeneklerinden, geleneksel merasim ve içeriklere, alan dekorasyonundan bindallı seçimine hatta modern partiler için dans grupları bilgilerine kadar geniş bir çerçevede yer veriyoruz. Sitemizde yer alan bu kategoriden alacağınız bilgileri kullanarak şipşak hazırlayabileceğiniz organizasyon içeriğiyle kaynanaya gurur, görümcelere korku salmanız mümkün!
Sevgilinizle mutlu bir hayata yelken açıyorsunuz. Belki sade bir nikah, belki de görkemli bir düğünle dünya evine gireceksiniz. Nasıl bir program yapmış olursanız olun, kına gecesinin eksikliği düşünülemez. Kültürümüzde Edirne’den Kars’a kadar değişmeyen tek şey kına gecesinin ta kendisidir. Düğün ile ilgili her şey farklılık gösterir, ancak kına gecesinin varlığı hiç tartışılmaz. Siz de davetli hanımları, -hatta bazen bey davetlileri- heyecanlandırmak ve şaşırtmak istiyorsanız kına organizasyonu önerilerimize göz atmanızda fayda var. Öncelikle kına organizasyonu için bir konsept belirlemek gerekiyor Bu adım, işin en önemli kısmı. Çünkü mekandan, davetiyeye, dekorasyondan kostüme ve ikramlara kadar her şey bu doğrultuda şekillenecek. Konsept seçiminiz doğrultusunda öncelikle davetiye tasarımı önem arz ediyor. Davetlilerinize bu yolla bir ipucu vermenizin iyi olacağı düşüncesindeyiz.
Osmanlı kına gecesi: Tüm öğeler Muhteşem Yüzyıl tadında tasarlanıyor. Hürrem de kimmiş dedirtmeniz için tüm koşullar uygun. Kostümler, mekan, menü, dekorasyon, müzik ve dans ekipleri. Bütçenize göre köşk ve kasırların birinde de gayet hoş olacaktır. Hızınızı alamayıp bu organizasyonu geleneksel bir hamamda sazendeler ve fasıl ekibi eşliğinde yapabilir dosta düşmana nam salabilirsiniz. Mekan süsleme için satenler, yeşiller, bordolar kullanılabilir. Görkemli bir taht gerekecektir. İkramlar için ise geleneksel saray mutfağından bir seçki yapabilirsiniz.


0 yorum:

Yorum Gönder