27 Ağustos 2014 Çarşamba

Zorlu Enerji ve DMS'den Eğitim Ortaklığı

Zorlu Enerji ve DMS güvenli bir gaz dağıtımı kapsamında düzenlenen eğitimlerin sonuncusunu Lüleburgaz’da gerçekleştirdi. 


DMS Teknik Sorumlusu Fizik Yüksek Mühendisi Dr. Mustafa Doğan tarafından verilen seminerde Zorlu Enerji’nin saha elemanlarının yanı sıra bölüm amiri ve şeflerinin de katılımıyla oluşan 25 kişilik bir gruba eğitim verildi. Eğitimde gaz algılama cihazlarının verimli kullanımıyla ilgili konuların yanı sıra DMS A.Ş.’nin yeni geliştirdiği konsept de yer alan boru hatlarında kullanılan iyileştirme ve tamir malzemeleri ile ilgili de uygulamalı bilgiler katılımcılara verildi.
Enerji alanında verimliliği artırmak için teknolojiyi yakından takip ettiklerini ve gerekli yatırımlardan kaçınmadıklarını ifade eden Zorlu Enerji yetkilileri teknolojinin kullanımı ile ilgili personelin eğitilmesine aynı oranda değer verdiklerini belirterek personelin çalıştıkları konulara daha özenle yaklaştıklarını ve sorunları aza indirdiklerini gördükçe eğitimin faydalarını daha iyi anladıklarını belirttiler.

"Personelin eğitimlere olan ilgisi yüksek düzeyde"
Lüleburgaz’da son olarak düzenlenen bir günlük hızlandırılmış eğitimin çok iyi geçtiğini söyleyen DMS Teknik Sorumlusu Fizik Yüksek Mühendisi Dr. Mustafa Doğan “DMS olarak doğalgaz sektörüne en gelişmiş gaz algılama sistemlerini temin ediyoruz. Bu cihazları kullanacak personelin en iyi şekilde eğitilmesi şart. Bu cihazlar doğru kullanıldığında hayat kurtarır, önemli maddi hasarları önler. Zorlu Enerji bu işi en çok ciddiye alan firmalarımızdan biri. Personelin eğitimlere ilgisi çok iyi. Uygulamalarda SENSIT Gaz dedektörlerini başarıyla kullandılar. Yeni geliştirdiğimiz Strong Wrap Boru Tamir Kitleri ile boru üzerinde tamir uygulaması yaptık. Tamir çalışmaları esnasında borulardaki akımını durdurmak için kullanılan Strong Tools boru boğucu aletlerinin uygulamalı eğitimini verdik. Bu eğitim seminerlerinin sıklaştırılması için firma yetkilileri ile görüş birliğine vardık” dedi.
Zorlu Enerji yetkilileri dağıtım bölgelerinde doğalgazı vatandaşlara en güvenli şekilde ulaştırmal ve yeşil enerji alanında en iyi konuma gelebilmek için çaba gösterdiklerini ifade ederek ekipman seçiminde büyük titizlik gösterdiklerini maliyetten  çok verime ve güvenirliliğe önem verdiklerini ifade ettiler.

“Zorlu Enerji’nin taleplerini karşılamaktan keyif alıyoruz”
DMS Yönetim Kurulu Başkanı Sıddık Tunçtan; “Zorlu Enerji Amerika ve Avrupa standartlarının da üstünde bir titizlikle çalışmaktadır. Gaz kaçak tespit cihazlarına, kalibrasyonlarına, eğitimlerine verilmesi gereken önemi burada çok net görüyoruz.SENSIT Teknolojinin Türkiye temsilcisi olarak teknolojik gelişim ile ilgili paylaşımlarımızı Zorlu Enerjinin teknik ekibinin öneri ve düşüncelerini önemseyerek rapor ediyoruz. Zorlu Enerji grubunun bu titizliği, ciddiyeti ve önemsemedeki tercihleri, işlerine ve müşterilerine verdikleri değeri, işlerini bilmedeki cesaretleri ile teknolojik yatırımları, yenilikleri öğrenme gayret ve çabaları, nezaketleri gerçekten takdire şayandır ve sektör için müşahhas bir örnek gaz dağıtım yönetim biçimidir. Zevkle ve koşarak Zorlu Enerjinin taleplerini karşılıyoruz ve inanılmaz haz alıyoruz.
Teknolojiye, gelişim, kaliteye bu kadar açık ve sektörün bir diğer ayağı olan biz firmalara saygı duyan, yönlendiren, birlikte çalışma zemini hazırlayan bir gaz dağıtım şirketi olarak Zorlu Enerjiye gerçekten saygı duymak gerekir. Yurt dışından gelen meslektaşlarımızı mahcup olmayacağımız bir yere götürelim diye düşündüğümüzde ilk aklımıza Zorlu Enerjinin dağıtım şirketleri gelmektedir” diyerek Zorlu Enerji’nin bu başarısında katkısı olan herkese teşekkür etti. 

0 yorum:

Yorum Gönder